divendres, 6 d’abril de 2012

How I met... TRUE BLOOD!

Hello, hello, hello! How are you? Como prueban las vacaciones de Semana Santa?  
Los Angeles no podría ser mejor! El miércoles de esta semana estuve en el set de rodaje de True Blood (en Pasadena, CA) y me hice un par de fotos con Sam Trammell alias Sam Merlotte. Tuve que elegir entre el set de Grey's Anatomy y el de True Blood, ya que rodaban el mismo día pero en distintos sitios. Y sin duda estoy contentísima con haber ido a TB! La pena fue que era el único main character que grababa el miércoles por lo que no pude ver ni a Anna Paquin, ni a Stephen Moyer... Pero eh! Sam Trammell también lo vale! 

Hello, hello, hello! How are you? Com proven les vacances de Setmana Santa? 
Los Angeles no podria ser millor! El dimecres d'aquesta setmana vaig estar al set de rodatge de True Blood (a Pasadena, CA) i em vaig fer unes quantes fotos amb l'actor Sam Trammell que interpreta el personatge de Sam Merlotte. Vaig haver d'escollir entre el set de Grey's Anatomy i el de True Blood, ja que rodaven el mateix dia però a llocs diferents. Sens cap mena de dubte estic molt contenta d'haver anat a veure True Blood! La pena va ser que el Sam Trammell era l'únic main character que grabava dimecres, per tant no vaig poder ni veure l'Anna Paquin, ni l'Stephen Moyer... Però eh! Veure el Sam Trammell ja està molt bé!

Y ahora es el turno de las fotos, aunque nunca antes habéis visto una foto mía, hoy haré una excepción. Sin más os dejo fotos de los exteriores y mi foto con Sam Trammell.
I ara és hora de veure les fotos, sé que mai he posat cap fotografia meva, però que més dóna! Sense més dilació les fotos, tant dels exteriors com una de les meves amb Sam Trammell.

See you soon,

Marta


PD. Una pena que salga tan mal en la foto... 
PD2. YA HE VISTO THE HUNGER GAMES Y ES AMAZING!!! GENIALMENTE GENIAL!


PD. Una pena que surti tan malament a la foto...
PD2. JA HE VIST THE HUNGER GAMES I ÉS AMAZING! GENIALMENT GENIAL!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada