diumenge, 26 de febrer del 2012

Quantic Love - Sonia Fernández-Vidal

Hola! Com va tot? Fa un parell de setmanes vaig rebre un exemplar de Quantic Love, la nova novel·la de l'escriptora Sonia Fernández-Vidal gràcies a l'editorial La Galera, ja l'he llegit i aquí us deixo la ressenya.


Hola, ¿como va? Hace un par de semanas recibí un ejemplar de Quantic Love gracias a la editorial La Galera, la nueva novela de Sonia Fernández-Vidal, ya la he leído y aquí os dejo la reseña.


Fitxa del llibre/ Ficha del libro:

Títol/ título: Quantic Love
Títol/ título original: Quantic Love
Autora: Sonia Fernández-Vidal
Editorial: La Galera (català & castellano)
Nº pàgines/ páginas: 235 
ISBN:   978-8424641696  (català)/   978-8424641702(castellano)
Preu/ precio: 17,95€
PUNTUACIÓ/N: *** (3/5)

Sinopsis català:
Al CERN, el centre d'investigació més avançat del món, entre experiments de viatges en el temps i de teletransportació, entre partícules que superen la velocitat de la llum i altres que revelen l'origen de l'Univers, la jove Laila s'enfronta al misteri més gran que existeix: com triar entre dos amors. D'una banda, l'Alessio, un atractiu periodista, i de l'altra, en Brian, un cerebral científic que amaga un gran secret.

Sinopsis castellano:
En el CERN, el centro de investigación más avanzado del mundo, entre experimentos de viajes en el tiempo y de teletransportación, entre partículas que superan la velocidad de la luz y otras que revelan el origen del Universo, la joven Laila se enfrenta al mayor misterio que existe: cómo decidir entre dos amores. Por un lado, Alessio, un atractivo periodista; y, por otro, Brian, un cerebral científico que oculta un gran secreto.

Opinió personal:

Quantic Love és la nova novel·la de Sonia Fernández-Vidal, l’escriptora que l’any passat va vendre més de 60.000 llibres del seu debut literari La porta dels tres panys. Quantic Love va arribar a casa per sorpresa de part de La Galera, en quant el vaig rebre el vaig començar a llegir i en res ja l’havia acabat. És una novel·la juvenil força entretinguda, sobre l’amor, l’estiu i la ciència.

La Laila és una noia de 18 anys que decideix marxar l'estiu a treballar de cambrera al CERN (Centre Europeu de Recerca Nuclear), Ginebra. Al CERN haurà de compartir habitació amb l’Angie, una noia més gran que ella que està acabant la carrera, i coneixerà l’Alessio un jove i atractiu periodista i en Brian un tímid científic.

Els personatges no m’han acabat de convèncer, la Laila m’ha semblat força immadura, per tenir 18 anys actua com si en tingués 14 i el pitjor de tot és que quan acaba el llibre no ha madurat gens, segueix igual. És massa indecisa, massa ara sí ara no, molt variable. L’Angie és l’amiga simpàtica de la Laila, la que li donarà suport, consells i estarà amb ella al llarg de l’estiu. L’Angie és també el personatge que m’ha semblat més agradable. Els dos nois entre els quals haurà de triar la Laila m’han semblat massa típics. L’Alessio el típic guaperes, segur de sí mateix i convençut que aconseguirà el que vulgui. En Brian és el noi massa tímid i intel·ligent que sembla poca cosa, i que no sap ni si lluitar pel que vol. Personalment, crec que en alguns moments es comporten com si tinguessin 15 anys...

A part d’un triangle amorós, una història que fa estiu, i un lloc si més no preciós com és Suïssa, també hi trobarem ciència. La Laila vol estudiar una carrera de ciències, encara no s’ha decidit per quina i anirà apuntant curiositats científiques a la seva llibreta. Jo que sóc de lletres, he trobat que potser hi havia massa informació, però si sou de ciències probablement ho trobareu força curiós. 

Opinión personal:

Quantic Love es la nueva novela de Sonia Fernández-Vidal, la escritora que el año pasado vendió más de 60.000 libros con su debut La puerta de los tres cerrojos. Quantic Love me llegó por sorpresa gracias a la editorial La Galera, en cuanto lo recibí lo empecé a leer y en nada ya lo había terminado. Es una novela juvenil sobre el amor, el verano y la ciencia, muy entretenida y que se lee en un suspiro.

Laila es una chica de 18 años que decide ir a trabajar como camarera al CERN (Centro Europeo de Investigación Nuclear), Ginebra. Allí deberá compartir habitación con Angie, una chica mayor que ella que está acabando la carrera, y conocerá a Alessio, un joven y atractivo periodista, y a Brian, un tímido científico.

Los personajes de este libro no me han acabado de hacer el peso, Laila me parece muy inmadura, tiene 18 años pero actúa como si tuviera 14, y lo peor es que durante el verano no va madurando. Es demasiado indecisa, ahora sí ahora no, muy variable. Angie es la amiga simpática de Laila, la que la apoyará, le dará consejos y estará con ella a lo largo del verano. Angie es el personaje que más me ha gustado y el que me ha parecido más agradable. Los dos chicos entre los que elegirá Laila me han parecido demasiado típicos. Alessio es el típico guaperas de turno, pagado de sí mismo que cree que conseguirá todo lo que quiera. Mientras, Brian es un chico muy tímido, muy inteligente pero que parece poca cosa, no sabe ni si luchar por lo que quiere. Personalmente, creo que en algunos momentos se comportan como si tuvieran 15 años…

A parte de un triángulo amoroso, una historia veraniega y un lugar precioso como es Suiza, en Quantic Love también veremos ciencia. Nuestra protagonista quiere estudiar una carrera de ciencias, pero no sabe cuál. Ella irá anotando en su libreta todas las curiosidades científicas que encuentre. Yo que soy de letras, creo que había muchas, quizás a veces demasiadas, pero seguro que a los de ciencias os parecerá muy interesante.


Amb la col·laboració de l'editorial La Galera.
Con la colaboración de la editorial La Galera.



I això és tot sobre Quantic Love, si voleu llegir un llibre entretingut i passar una bona estona no dubteu en llegir-lo!


Y hasta aquí mi opinión sobre Quantic Love, si queréis leer un libro entretenido y pasar un buen rato no dudéis en leerlo!


Marta

2 comentaris: