dimecres, 27 de juny del 2012

Paris Paris

Bonjour! Hola, hace bastante que no me pasaba por aquí, pero es que he estado bastante liada... Ahora mismo estoy en Paris :) estudiando francés, oui, oui!

Bonjour! Hola! Fa força temps que no em passava per aquí, però és que he estat força liada... Ara mateix estic a Paris :) estudiant francès, oui, oui!


Estas semanas no sé si podré escribir mucho, pero lo intentaré! Voy a abrir en breve un blog sobre viajes, así que mientras esté de viaje podréis seguir mis aventuras por allí. :)

Aquestes setmanes no sé si podré escriure massa, però ho intentaré! Estic pensant en obrir un blog sobre viatges, així mentre estigui de viatge em podreu seguir la pista. :)

Au revoir,

Marta

9 comentaris:

  1. Oooh, París! ^^
    Que et vagi molt bé.

    "Bonnes vacances" ;)

    P.D.: Estaria bé, un blog de viatges...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Mariona! :) París m'està agradant molt!

      De fet el blog l'he començat però encara no està acabat quan pugui pujaré el link!

      Elimina
  2. Ostres! quina sort! Jo en quant acabi el master televisió que estic fent m'en hi vaig a viure!! :)

    Salutacions!

    ResponElimina
  3. ¡Tia! Prou ja de viatjar, com por ser? Que si California, que si Paris... Bueno, estudia molt doncs i disfruta. Les meves vacances consistiran en una setmana a Palamós... que cutre.
    Apa, pasa't-ho be. ¡Petons!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jajajaja tampoc està tan malament! :D Passa't-ho molt bé també :)

      Petons

      Elimina
  4. Jo també estuido francès! jejeje mai deixis d'escriure sisplau!!! m'agrada motl aquest blog, i sí, fes-ne un altre!!! ets la meva inspiració! jo també vull viatjar, aprendre francès, llegir, estudiar dret i que el meu blog sigui més conegut!

    Clara:)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes gràcies Clara pels teus comentaris, de veritat! :) El teu blog està molt bé i segur que aconseguiràs tot el que et proposis! ^^

      Petons

      Elimina
  5. Marta, com ja et vaig dir vull estudiar dret i m'interssa saber quina és la teva opinió sobre les universitats de dret. Quina és la millor? (instal·lacions, professorat, disciplina...) necessito la teva opinió!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Clara si vols dona'm el teu mail i t'explico el que m'ha semblat :) o escriu-me'n un tu al mail del blog lescosesdemarta@gmail.com , com vulguis! Encara que t'he de dir que jo he estudiat a la UPF i no m'ha agradat massa... De totes maneres t'ho explico millor per mail ^^

      Elimina