dilluns, 1 d’abril del 2013

TWO YEARS! ¡DOS AÑOS! DOS ANYS!

♫ Cumpleaños feliz, cumpleaños feliz, le deseo a mi blog, un cumpleaños feliz 

Hace dos años, un 1 de abril como hoy decidí abrir mi blog literario. Hacía años que leía blogs sobre literatura a diario y hasta el primero de abril del 2011 no me atreví a abrir el mío. 

Durante estos dos años me lo he pasado realmente bien y espero que siga siendo así. He escrito bastantes reseñas, algunas mejores y otras peores, he asistido a muchísimas presentaciones literarias, he comprado muchos libros, he leído más de lo que me imaginaba, he colaborado con editoriales y he tenido la suerte de conocer a alguno de vosotros. También sé lo que no he hecho, no he estado aquí todos los días del año, ni tanto como me hubiera gustado y he tenido meses de total inactividad, por eso quiero dar las gracias a aquellos que han seguido leyéndome. 

Quiero dar las gracias a todos aquellos  que me leéis, de vez en cuando o más a menudo, a todos los que estáis allí, detrás de la pantalla, o comentáis ¡no sabéis lo feliz que me hacen algunos comentarios! ¡Muchas gracias! 
No voy a negar que tengo un blog pequeñito, con pocos seguidores y pocos comentarios, pero el saber que aunque sea una persona lee de vez en cuando alguna de mis entradas o lee un libro que he recomendado, me hace muy feliz.

Así que simplemente, espero estar aquí durante más tiempo. No os voy a prometer que a partir de mañana llevaré las reseñas al día y publicaré todo lo que tengo en borradores y quiero publicar, porque no tengo tiempo material para todo eso, pero sí que espero seguir recomendando, reseñando y leyendo, durante mucho, mucho tiempo.


♫ Moltes felicitats, moltes felicitats, li desitjo al meu bloc, moltes felicitats ♫

Avui fa dos anys que un 1 d’abril com el d’avui em decidia a obrir el meu primer bloc literari. Feia alguns anys que llegia blocs sobre literatura a diari, però fins el primer d’abril de l’any 2011 no em vaig atrevir a fer el pas.

Durant aquests dos anys que he estat per aquí  m’ho he passat realment bé i espero que segueixi així. He escrit moltes ressenyes, algunes de més bones i altres de més dolentes, he assistit a una pila de presentacions literàries, he comprat molts llibres, he llegit més del que m’esperava, he col·laborat amb editorials i he tingut la sort de conèixer a alguns de vosaltres. També sé el què no he fet, no he estat aquí tots els dies de l’any, ni tant com realment m’hagués agradat ser-hi. He tingut mesos d’inactivitat total, per això vull donar les gràcies a aquells que tot i això, segueixen llegint-me.

Vull donar les gràcies a tots aquells que em llegiu, tant si és de tant en tant com si és més sovint, què ho feu. A tots aquells que comenteu, dir que m’encanten els vostres comentaris! Moltes gràcies per ser-hi!
No negaré que tinc un bloc petit, amb pocs seguidors i pocs comentaris, però el fet de saber que encara que sigui una persona em llegeix de tant o llegeix algun llibre que he recomanat, ja em fa feliç.

Així que simplement dir que espero estar per aquí durant molt més temps. No us vull prometre la lluna en un cove, per tant no crec que a partir de demà comenci a portar al dia totes les ressenyes, ni que publiqui tot el que tinc a esborranys, però si que us prometo que seguiré recomanant-vos llibres, ressenyant-los i llegint-los durant molt, molt de temps.

Muchas gracias, moltes gràcies, thank you very much!

Marta

PD. Al final esto ha quedado más sentimental de lo que esperaba, ¡no os acostumbréis!
PS. Al final això ha acabat quedant més sentimentaloide del què esperava, no us acostumeu!

1 comentari: