diumenge, 26 de juny del 2011

Lectura de La gramàtica de l'amor/ La gramática del amor

Hola! Fa un parell de dies em va arribar un mail per part de l'editorial La Galera.  El dia 6 de juliol es farà a la llibreria Bertrand de Barcelona una lectura de La gramàtica de l'amor amb l'autora Rocío Carmona. La lectura durarà prop de 3 hores des de les 17,30h a les 20,30h i comptarà amb l'escriptor Francesc Miralles al piano. Podeu anar-hi quan volgueu, no és necessari que hi estigueu tota l'estona.
No sé que passa que se'm resisteixen aquests dos autors, i per tant no hi podré anar. El dia 4 de juliol marxo de viatge a Suïssa i no torno fins el 12. Per tant, una setmaneta estareu sense mi i jo em perdré les presentacions que es faran durant la setmana, que són més d'una.

Hola! Hace un par de días me llegó un mail de la editorial La Galera. El día 6 de julio se hará en la librería Bertrand de Barcelona una lectura de La gramàtica del amor con la autora Rocío Carmona. La lectura durará unas 3 horas, desde las 17,30h a las 20,30h y contará con el escritor Francesc Miralles al piano.  Podéis ir cuando queráis, no es necesario que estéis allí las 3 horas.
No sé que me me pasa con estos dos autores, que últimamente no puedo ir a ninguna de las presentaciones que hacen. El día 4 de julio me voy de viaje a Suiza y no vuelvo hasta el 12. Por lo que estaréis durante una semanita sin mi y yo me perderé todo lo que se hace esa semana...

Aquí us deixo la invitació
Aquí os dejo la invitación.


Moltes gràcies a l'editorial La Galera per la invitació.
Muchas gracias a la editorial La Galera por la invitación.


Marta

2 comentaris:

  1. Martaaaaaaaaa!
    Quant de temps sense saber res de tu! Que tal la sele i companyia??

    M'encanta la idea d'aquesta lectura, probablement hi vagi ^^ Quina llàstima que no hi siguis (coneixe't també se'm resisteix xD) Permet-me que agafi la info pel meu blog valee? Evidentment cito font ;)

    Ahh i dius que hi ha varies presentacions, ho dius per la del llibre 22:22?? O n'hi ha alguna altra que no sàpiga?? :O informaa porfa! xD

    Passat'ho super bé per Suïssa i un petunás!

    ResponElimina
  2. @Alba La sele bé, força millor del que m'esperava, vull saber la nota ja!!!

    Jo també hi volia anar, però havia de ser precisament quan estic a Suïssa... Vaig pensar en tu quan vaig rebre el mail, a veure si quan en fan una altra coincidim! Sí, agafa la informació cap problema. :)

    Si em referia a la de 22:22, crec que no n'hi ha cap més!

    Passa tu també un molt bon estiu!

    Un petó

    ResponElimina