dilluns, 21 de maig de 2012

Music time - Un cor per la Marató

Hola, aquest diuemenge 27 de maig se celebra La Marató per la pobresa
Probablement alguns de vosaltres no sabeu que és ni en què consisteix exactament això de La Marató, doncs ara us ho explico, La Marató és una fundació sense ànim de lucre que cada any fa una crida a tota la societat catalana perquè col·labori amb una causa concreta, aquest any la pobresa. Durant un dia sencer Catalunya és plena d'activitats per recaptar fons i TV3 emet un programa, La Marató, que durant més de 14 hores en directe s'encarrega d'entrevistar experts, de presentar testimonis i també actuen grups de música, de dansa, etc. La intenció d'aquest dia és obtenir els màxims diners possibles per després donar-los a fundacions, organitzacions benèfiques i altres entitats per ajudar en la lluita contra la pobresa.
Totes les edicions passades, més de 20, han estat per lluitat contra malalties, però degut als problemes econòmics que atravessem avui en dia La Marató ha decidit fer un programa especial per lluitar contra la pobresa.

Hola, este domingo 27 de mayo se celebra La Marató per la pobresa (Maratón por la pobreza). 
Probablemente muchos no sepáis en que consiste esto de La Marató, pero yo os lo cuento en un momentito, La Marató es una fundación sin ánimo de lucro que cada año hace una llamada a toda la sociedad catalana para que colabore con una causa concreta. Durante un día entero Catalunya está llena de actividades para recaudar fondos y TV3 ese día hace lo que se conoce como La Marató, un programa de más de 14 horas en directo en el que entrevistan a expertos, dan testimonios y hasta actúan grupos de música, de danza, etc. La intención de este día es poder recaudar el máximo dinero posible para luego darlo a fundaciones y organizaciones benéficas y ayudar en la lucha contra la pobreza. 
En todas las ediciones pasadas, más de 20, el motivo siempre ha sido luchar contra enfermedades, pero debido a los problemas económicos que atravesamos hoy en día La Marató ha decidido hacer un programa especial para luchar contra la pobreza

Cada any el programa té una banda sonora i un CD, aquesta vegada enlloc de CD hi ha un DVD, però com sempre comptem amb una cançó molt bonica i que vull compartir amb vosaltres, n'han fet diverses versions i aquesta és la que més m'ha agradat! :)

Cada año el programa tiene una Banda Sonora y un CD, en esta ocasión no ha salido un CD sino un DVD, pero como siempre tenemos una canción muy bonita que hoy quiero compartir con vosotros, han hecho varias versiones y esta es la que más me ha gustado! :)Fins després amb una nova secció!
Hasta luego, con una nueva sección.

Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada