dissabte, 3 de novembre del 2012

It's time - Music time

¡Hola! Últimamente no he tenido tiempo de preparar ninguna entrada así que hoy os dejo una canción que me encanta y además sale en la BSO de The perks of being a wallflower película de un libro que TENÉIS QUE LEER SÍ O SÍ. 
Espero volver pronto con alguna reseña y es que he estado leyendo bastante, cosas buenas y cosas horribles, pero ya os lo contaré con más detalle. De momento os dejo con It's time de Imagine Dragons.
También comentaros que me he unido a Goodreads, llevo años en anobii pero me apetecía un cambio y de momento ando bastante perdida... Sí queréis añadirme como amiga os aceptaré encantada. Y esto es todo por el momento.

Hola! Últimament no he tingut massa temps per preparar gaires entrades així que avui us deixo amb una cançó que m'encanta, i no només això, sinó que també surt a la BSO de The perks of being a wallflower pel·lícula d'un llibre que HEU DE LLEGIR TANT SÍ COM SÍ
Espero poder tornar aviat amb alguna ressenya i és que últimament el que sí he estat fent és llegir, llibres bons i llibres dolents, però ja us ho explicaré amb més detall. De moment us deixo amb It's time de Imagine Dragons
També volia comentar-vos que m'he unit a Goodreads, porto anys a anobii però em venia de gust canviar i de moment estic força perduda... Si voleu afegir-me com a amiga a qualsevol de les dues xarxes socials literàries us acceptaré encantada, de moment això és tot.


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada