dissabte, 4 de maig del 2013

Últimas lecturas/ Últimes lectures

¡Hola! A principios de Abril se me pasó (como siempre) hacer el resumen de lecturas de marzo, así que hoy enseño mis lecturas de marzo y de abril. Por culpa de los exámenes y trabajos de la facultad, solo son seis libros, que básicamente leí entre finales de marzo y principios de abril.

Hola! A principis d'abril se'm va passar, com sempre, fer el resum de les lectures de març, així que avui us ensenyo les meves lectures de març i abril. Per culpa dels exàmens i treballs de la facultat només he pogut llegir sis llibres, que vaig llegir entre finals de març i principis d'abril.

El fruit del baobab de Maite Carranza
(5/5)
Como ya he dicho más de mil veces esta es una gran novela y es preciosa y es muy recomendable y ¡tenéis que leerla ya!
Com ja he repetit unes mil vegades és una gran novel·la, i és preciosa, i és molt recomanable i l'heu de llegir. 

The DUFF de Kody Koplinger
(4'5/5)
Libro que leí para la lectura conjunta en inglés, me gustó mucho y tengo pendiente la reseña (que está a medias y la subiré muy prontito).
Aquest llibre el vaig llegir per la lectura conjunta en anglès, em va agradar molt i encara tinc pendent fer la ressenya (que està inacabada però l'acabaré i pujaré aviat).

Una família fora de sèrie de Sílvia Soler
(4/5)
Divertida, entretenida, original, un libro que se lee en un suspiro y me hizo pasar un muy buen rato.
Divertida, entretinguda i orginal, així és la història que trobem a Una família fora de sèrie. És un llibre que es llegeix en un suspir i que em va fer passar una molt bona estona.

(5/5)
*_* Como ya dije en mi reseña, esta novela es amor puro.
*_* Com ja vaig dir a la meva ressenya aquesta novel·la és amor.

Eleanor & Park de Rainbow Rowell
(3'5-4/5)
Una novela americana diferente, que en general me ha gustado pero algunos momentos han sido si pero no. En un inicio le había puesto un 4/5 pero ahora no sé si es más un  3'5/5.
És una novel·la americana diferent, en general m'ha agradat força, però alguns moments han estat un sí, però no. En un inici li havia posar un 4/5 però ara crec que li posaria 3'5/5.

(5/5)
¿Qué puedo decir de esta novela que no haya dicho ya? L'estiu que comença es una historia tan bonita y tan preciosamente preciosa que deberías leerla vosotros mismos para ver el porqué me ha gustado tantísimo.
Què puc dir d'aquesta novel·la que no hagi dit ja? És una història tan bonica i preciosament preciosa que hauríeu de llegir-la vosaltres mateixos per veure el perquè m'ha agradat tantíssim.

Y hasta aquí,
I fins aquí,

Marta

5 comentaris:

  1. Veo que has tenido suerte con las lecturas de este mes :)
    The duff lo tengo pendiente en la estantería, cuando acabe los dos libros que estoy leyendo ahora en inglés me pondré con él.
    De Papaíto piernas largas he oído maravillas pero creo que está descatalogado :S Si sigo progresando con el inglés lo compraré en booky ^^
    Eleanor & Park lo tengo apuntado desde hace un tiempo y también será de las próximas compras pero ahora estoy un poco saturada de juvenil así que me esperaré.
    Espero que mayo vaya igual de bien ;)
    Un beso

    ResponElimina
    Respostes
    1. The DUFF está muy bien y Daddy en booky está por 3,5€ así que si te animas es una ganga!
      A ver si este mes va igual :)

      Un beso Mel :)

      Elimina
  2. Hola Marta!
    M'agradaria enviar-te un mail, on podria fer-ho? mil gràcies!
    míriam

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola!
      Pots enviar-me un mail a lescosesdemarta@gmail.com
      Gràcies a tu :)

      Elimina
  3. Jo estic ara llegint Eleanor & Park i m'està encantant! ^^ després agafaré the DUFF (que l'he d'acabar).

    ResponElimina