dissabte, 2 de juliol de 2011

Guanyador/ Ganador Concurs/o Sant Jordi

Hola! Ahir al final no vaig poder penjar la llista dels participants al concurs ni el nom del guanyador, així que ho faig ara. Recordeu que tots teniu el doble de punts (això ho vaig fer perquè vaig retrassar el concurs i volia que els primers participants tinguessin més possibilitats).

Hola! Ayer no pude subirla lista de los participantes ni el nombre del ganador, así que ahora lo hago. Recordad que todos tenéis el doble de puntos (esto lo hice porque retrasé el concurso y quería que los primeros participantes tuvieran más posibilidades).

1. Laura V. 30p. (1-30)
2. Daniel C. 30p. (31-60)
3. Júlia L. 14p. (61-74)
4. Xana 24p. (75-98)
5. Desy 30p. (99-128)

Només són 5 participants, per tant he decidit que tots els que han participat i vulguin podran rebre un petit detall només per haver participat en el primer concurs del blog. M'haureu d'enviar un mail a lescosesdemarta@gmail.com simplement donant-me les vostres dades (nom i direcció postal).

Solo son 5 participantes, por lo que he decidido que todos los que han participado y quieran, recibirán un pequeño detalle por participar en el primer concurso del blog.  Me tendréis que mandar un mail a lescosesdemarta@gmail.com simplemente dándome vuestros datos (nombre y dirección postal).

La guanyadora és la Xana. Felicitats! Ara només fa falta que o m'enviis un mail o contestis en 48 hores al que t'enviaré.

La ganadora es Xana. Felicidades! Ahora solo hace falta que me envíes un mail o que contestes al mail que te enviaré yo en no más de 48 horas.

I els que no heu guanyat no us desanimeu i seguiu participant, de moment podeu reclamar un petit detall al meu mail!

Y los que no habéis ganado no os desaniméis y seguid participando, de momento podéis reclamar un pequeño detalle a mi mal!


Marta

3 comentaris:

  1. Jo!!! :P Enhorabuena Xana. Yo ahora te mando el mail marta, jejeje

    ResponElimina
  2. Que ilusion!! ya te envie el e-mail!! gracias!!!

    ResponElimina