dimarts, 5 de juliol del 2011

Presentació/n Ullals/ Colmillos

Hola! Com van les vacances? Com ja sabeu estic a Suïssa i no puc escriure gaire sovint. He rebut un mail de l'editorial La Galera. Aquest dijous 7 de juliol hi ha una presentació d'Ullas de Salvador Macip i Sebastià Roig a la Llibreria Saltamartí de Badalona. La presentació és a les 20h i és una activitat del Cryptshow Festival.
Si hi aneu ja em direu que tal està!

Hola! ¿Como van las vacaciones? Como ya sabéis estoy en Suiza y puedo escribir muy a menudo. He recibido un mail de la editorial La Galera. Este jueves 7 de julio se hace una presentación de Colmillos de Salvador Macip y Sebastià Roig en la Llibreria Saltamartí de Badalona. La presentación es a las 20h y es una actividad del Cryptshow Festival. Si vais ya me diréis que tal está!

Us deixo la invitació.
Os dejo la invitación.


Us recordo que demà és la lectura de La gramática del amor, serà a la llibreria Bertrand i comptarà amb la presència de l'escriptora Rocío Carmona i Francesc Miralles.

Os recuerdo que mañana es la lectura de La gramática del amor, se hará en la librería Bertrand y contará con la presencia de la escritora Rocío Carmona y Francesc Miralles.


Marta

1 comentari:

  1. Caram quina setmaneta eeh! A aquesta no hi aniré per això, per que el llibre no em crida massa l'atenció i perque Badalona està molt lluny... A la que sí que aniré és a la de la gramàtica, ja explicaré al blog que tal ha anat ^^

    ResponElimina