divendres, 27 de maig de 2011

Concurs/o Booket Bloody Night Con

Hola! Avui per fi és divendres i com és tard us ensenyo un concurs que m'ha arribat al mail. L'editorial Booket sorteja una entrada per la Bloody Night Con. Que què és la Bloody Night Con? Doncs és la Convenció de Vampire Diaries/ Diaris de Vampirs/ Crónicas vampíricas que es farà a Barcelona el cap de setmana de l'11 i 12 de juny. Si voleu participar només heu de fer el que diu a la imatge.
Si voleu anar-hi jo us recomano que reseu perquè us toqui l'entrada però que no la compreu, primer perquè és força cara i segon perquè l'empresa organitzadora KLZ Events té molta barra (algun dia us explicaré el perquè, jo he tingut una mala experiència amb ells...).

Hola! Hoy por fin es viernes y como es tarde os enseño un concurso que me ha llegado por mail. La editorial Booket sortea una entrada para la Bloody Night Con. Que ¿qué es la Bloody Night Con? Pues es la Convención de la serie Vampire Diaries/ Crónicas Vampíricas/ Diaris de Vampirs que se hará en Barcelona el fin de semana del 11 y 12 de junio. Si queréis participar solo tenéis que hacer lo que pone en la imagen de a continuación.
Si queréis ir yo os recomiendo que recéis para que os toque pero que NO compréis la entrada, por varios motivos. El primero que es bastante cara, el segundo que KLZ Events no es una buena empresa de eventos, tienen mucho morro (algún día os contaré el porqué y mi mala experiencia con ellos...).Fins demà,
Hasta mañana,


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada