diumenge, 24 d’abril de 2011

23. abril. 2011 - Sant Jordi

Hola, ahir era el dia de Sant Jordi! Espero que passessiu un molt bon dia. Ahir vaig passar tot el dia a Barcelona i per tant se'm va fer impossible pujar cap entrada. Vaig aconseguir moltes signatures i algun que altra llibre. Entre avui i demà (els meus últims dies de vacances) penjaré un seguit d'entrades: la crònica del dia de Sant Jordi, un IMM, una ressenya i un concurs (estiugueu atents per aquest últim).

Hola, ayer fue el día de Sant Jordi! Espero que pasarais un muy buen día.  Estuve todo el día en Barcelona, y cuando llegué me fue imposible subir la entrada que tenía pensada. Conseguí bastantes firmas y algún libro.
Entre hoy y mañana (mis dos últimos días de vacaciones) subiré unas cuantas entradas: la crónica del día de Sant Jordi, un IMM, una reseña y un concurso /estad atentos a esto último).I ja està, ara vaig a fer les fotos als llibres signats i al material que sortejaré, i preparo l'entrada. Fins després!

Y ya está, ahora iré a hacer las fotos a los libros dedicados y al material que sortearé, y preparo las entradas. Hasta luego!


Marta 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada