dilluns, 18 d’abril de 2011

In My Mailbox 1.

Hola, avui volia començar la setmana amb un In My Mailbox, IMM1, el primer del blog! Suposo que ja sabreu que un IMM és una entrada que es fa cada unes dues setmanes per ensenyar els llibres que s'han  "aconseguit" durant aquest temps. Des què he que començat he comprat/ m'han regalat uns quants llibres i aquí us els ensenyo. Aquest cop tots els que tinc són en català i anglès. Però ara fa una estona n'he comprat dos que no apareixen a les fotos i són en castellà, us els ensenyaré suposo que diumenge, després de Sant Jordi <3 !

Hola, hoy quería empezar la semana con un In My Mailbox, IMM1, el primero del blog! Supongo que ya sabréis que un IMM es una entrada que se hace cada dos semanas más o menos para enseñar los libros que se han "conseguido" durante un tiempo. Des de que he empezado el blog he comprado/ me han regalado unos cuantos libros y aquí os los enseño. Esta vez todos son en catalán e inglés. Pero hace un rato, he comprado dos más que no aparecen en las fotos y son en castellano, ya os los enseñaré supongo que domingo después de Sant Jordi <3 !

I així començo amb la foto familiar./ Empiezo con la foto familiar.
Començant per baix/ Empezando por abajo Guia de Lanzarote, Més Enllà, Boques en calma, Cry Freedom, Allò que tal vegada s'esdevingué, Quadern d'Aram & La Maternitat d'Elna.


La Guia de Lanzarote in English és un regal de la meva iaia, que fa poc hi ha estat de vacances.
La Guía de Lanzarote in english es un regalo de mi abuela que hace poco ha estado por las Islas de vacaciones.

Més Enllà en català és el llibre del que porto parlant-vos tant, vaig per la meitat i de moment m'agrada més que l'anterior. Quan l'acabi ressenya/ opinió.
Més enllà (Renacer) en catalán es el libro del que tanto os he hablado. De momento voy por la mmitad y me está gustando más que el tercero. Cuando lo termine RESEÑA!

Boques en calma és un regal que em van fer al sortir d'un concert de música clàssica el divendres nit. És un llibre de poesia, que llegiré en un futur...
Boques en Calma (Bocas en Calma) es un regalo que me hicieron al salir de un concierto de música clásica el viernes por la noche. Es un libro de poesía que leeré en un futuro...

Cry freedom és lectura obligatòria per l'institut, no sembla gaire interessant.
Cry freedom es lectura obligatoria para el instituto, no parece muy interesante.


Allò que tal vegada s'esdevingué és un llibre de lectura obligatòria pels que fem selectivitat de literatura catalana aquest any. És una obra de teatre que ja està llegida i no ressenyaré.
Allò que tal vegada s'esdevingué ("Lo que podría haber sucedido") es un libro de lectura obligatoria para los que hacemos literatura catalana y nos examinamos en selectividad de la asignatura este año. Es una obra de teatro que ya he leído y no reseñaré.


Quadern d'Aram és la meva propera lectura per literatura catalana, encara no he tingut temps de llegir-lo.  No crec que en faci resenya.
Quadern d'Aram (Cuaderno de Aram) es mi próxima lectura para literatura catalana y aun no he tenido tiempo de leerlo. No creo que haga reseña.


I per acabar la meravellosa i la única La Maternitat d'Elna, llibre que ja he llegit, ressenyat i m'ha agradat moltíssim. Si voleu llegir la ressenya feu clic aquí.
Y ya para acabar la maravillosa, la única, La Maternitat d'Elna (La Maternidad de Elna), libro que ya he leído, reseñado y me ha gustado muchísimo. Si queréis leer la reseña haced clic aquí.

I per acabar els punts de llibres que he anat agafant a les llibreries.
Y para terminar los puntos de libros que he ido cogiendo de las librerías.

He fet les fotos a la terrassa amb els rosers perquè aquest diumenge és SANT JORDI! Fins la propera!
He tomado las fotos en la terraza con los rosales porque este domingo es SANT JORDI! Hasta la próxima!


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada