dimarts, 5 d’abril del 2011

The Hunger Games, the movie

A hores d'ara tothom ja sap qui seran els tres protagonistes de la pel·lícula Els Jocs de la Fam. 

Fa unes setmanes vam saber el nom de l'actriu que interpretarà el personatge de Katniss Everdeen, és Jennifer Lawrence. Ahir es van confirmar els noms dels actors que interpretaran els papers de Peeta i Gale, Josh Hutcherson i Liam Hemsworth.



A estas alturas todo el mundo ya sabe quienes serán los tres protagonistas de la película Los Juegos del HambreHace unas semanas supimos el nombre de la actriz que interpretará el personaje de Katniss Everdeenla actriz Jennifer Lawrence. Ayer se confirmaron los nombres de los actores que interpretarán los papeles de Peeta y GaleJosh Hutcherson y Liam Hemsworth.



No m'agrada especialment l'elecció, els actors escollits no s'assemblen als personatges del llibre, però no s'hi pot fer res, per tant esperaré a veure la pel·lícula per jutjar-la. Trobo que Josh Hutcherson té cara de nen, i que Liam Hemsworth no és lleig, cap dels dos ho és, però no s'ajusta a la imatge mental que tenia de Gale. (Trobar fotos d'aquest últim sense que surti de pas Miley Cyrus és molt, molt difícil).

Josh Hutcherson, Peeta
Liam Hemsworth, Gale

No me gusta mucho la elección de los actores ya que no se parecen demasiado, por no decir nada, a los personajes. Pero como no podemos hacer nada, esperaré a ver la película para juzgarla por mi misma. Creo que Josh Hutcherson tiene una cara muy aniñada, y que Liam Hemsworth no es feo, ninguno de los  dos lo es, pero no se ajusta a la imagen mental que tenía de Gale(Encontrar fotos de este último, sin que salga Miley Cyrus es realmente muy difícil).

Until tomorrow, 

Marta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada