dimecres, 20 d’abril del 2011

Català de l'any 2010

Hola, com cada any a Catalunya se celebra el Premi Català de l'Any. És un premi que es dóna  a algú que hagi estat important durant l'any per a Catalunya. Aquest any trobem dos escriptors que obten al premi: Maite Carranza (guanyadora del Premi Edebé amb Paraules Emmetizinades) i Emili Teixidor (escriptor de Pa Negre entre d'altres).
També trobem figures importants en el camp de la medicina, el cirurgià Pere Barret; en el de la música, la soprano Montserrat Cavaller i els músics Els Amics de les Arts; en el dels esports, la nedadora Mireia Belmonte i els futbolistes Xavi Hernández i Andrés Iniesta; en el del teatre, l'actriu Anna Lizaran; i en el del món dels castells, el casteller David Miret.

Hola, como cada año en Catalunya se celebra el Premi Català de l'Any (Premio Catalán del Año). Es un premio que se da a alguien que durante el año haya sido importante para Catalunya. Este año tenemos dos escritores que optan al premio: Maite Carranza (ganadora del Premio Edebé con Palabras Envenenadas) y Emili Teixidor (escritor de Pan Negro, entre otros).
También optan al premio personas importantes en el campo de la medicina, como el cirujano Pere Barret; en el de la música, la soprano Montserrat Cavaller y los músicos Els Amics de les Arts; en el campo deportes, la nadadora Mireia Belmonte y los futbolistas Xavi Hernández y Andrés Iniesta. En el campo del teatro, la actriz Anna Lizaran; y en el mundo de los castillos, el "casteller" David Miret.


Desitjar molta sort als escriptors que opten a aquest premi!

Desear mucha suerte a los escritores que optan a este premio!


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada