diumenge, 24 d’abril de 2011

Crònica/ crónica Sant Jordi 2011

Hola, ara sí us explicaré tot el que em va passar ahir, en el dia de Sant Jordi
Per començar vaig aconseguir que em signessin i dediquessin un total de 12 LLIBRES! També em van signar tres punts de llibre, una postal, un "primeres pàgines d'un llibre" i una gorra. Vaig veure els escriptors Federico Moccia, Gemma Lienas, Susana Vallejo, Albert Espinosa, Carolina Lozano, Eloy Moreno, Assumpta Montellà, Geronimo Stilton, Martí Gironell, Víctor Amela, Carme Riera, Risto Mejide, el cuiner Isma Prados i altres periodistes dels quals no en recordo el nom.

Hola, ahora os contaré todo lo que me pasó ayer, día de Sant Jordi
Para empezar conseguí que me firmaran y dedicaran un total de 12 LIBROS! También me firmaron tres puntos de libros, una postal, "un primeras páginas de un libro" y una gorra. Vi a los escritores Federico MocciaGemma LienasSusana VallejoAlbert EspinosaCarolina LozanoEloy MorenoAssumpta MontellàGeronimo Stilton, Martí GironellVíctor AmelaCarme RieraRisto Mejide, el cocinero Isma Prados y varios periodistas de los que no recuerdo el nombre.

Comencem, arribo a les 9.10h a Portal de l'Àngel on signava Federico Moccia. No hi havia ningú, hi havia 5 persones fent cua. Em poso a la cua i al cap de deu minuts la cua és molt i molt llarga. El terra està mullat i jo porto tots els llibres del MOCCIA, o sigui SIS a la mà (m'estic quedant sense braç). Al cap d'una hora arriba la meva amiga, que feia molt tard. Quan faltaven 20 minuts perquè signés apareixen el meu pare, cosí i germà per ajudar-me a que el sr. Moccia em signés tots els llibres i els de la meva amiga.
A les 11h arriba el sr. Moccia, ens signa els llibres i ens fem una foto amb ell, ens donen una gorra i em signa dos punts de llibre. Al costat signava l'escriptora Gemma Lienas, portava dos llibres i no hi havia cua. Me'ls signa i em faig una foto amb ella, molt ràpid. Marxem de Portal de l'Àngel per anar a veure Geronimo Stilton que li dedica tres llibres al meu germà. 
A les 12.30h miro l'horari i veig que Eloy Moreno signa a Casa del Llibre, anem cap allà, però primer he de comprar el llibre. El demano a la parada, 5 minuts més tard me'l donen. Vaig cap on estava signant, té una parella que porta tres o quatre llibres iguals... m'espero i em signa el llibre!
Aleshores intentem anar a veure Mathias Malzieu, no ho aconseguim... arribem a la carpa del Fnac i (sempre que vaig jo són molt desorganitzats) no entenc ni per on he d'entrar ni per on comença la cua. Qüestió, marxem d'allà.
Molta estona després a les 15.30h anem a la Rambla a veure l'escriptora Carolina Lozano, li demano si em pot signar un punt de llibre, em dóna una postal que em signa i també em dedica el punt de llibre.
Aleshores són gairebé les 16h i decidim anar cap a Casa del Llibre que a les 17h signa Albert Espinosa i Mathias Malzieu, a veure si aquesta vegada aconseguim que ens signi. Comencem a fer cua a les 15.50h pel sr. Espinosa, i hi ha força descontrol. Quan són les 17h comença a colar-se gent, fins i tot gent gran, una vergonya. Intentem que ens signi el llibre i "un primeres pàgines del seu llibre" i ens donen una samarreta (aquest cop estàvem la meva estimada amiga i jo).
Anem a veure com va la cua del sr. Malzieu, un descontrol, tot ple de gent. Decidim marxar a veure l'Assumpta Montellà que es troba a Rambla Catalunya. Un cop arribem està parlant amb el Sr. Merlos de F1. Em dedica el llibre i marxem a veure l'escriptora Susana Vallejo, premi Edebé d'aquest any. 
Susana Vallejo signava a la Rambla, anem cap allà i em dedica el llibre, una dedicatòria força bonica. Em dóna uns quants punt de llibre i marxem.
Decideixo que ja en tinc prou i abandono la idea de veure Jordi Cabré i Mathias Malzieu, els deixo per l'any que ve! Durant tot el dia vaig veient una pila d'escriptors coneguts que estan signant, un dia de Sant Jordi increïble.
A les 19.30h marxem cap a casa.  M'havia emportat 14 llibres, me'n van firmar 12, me'n vaig comprar un que em van signar i em van faltar 3.

Comencemos, llego a las 9.10h a Portal de l'Àngel donde Federico Moccia firmaba dos horas más tarde. No había nadie, había 5 personas haciendo cola. Me pongo a hacer cola y a los diez minutos la cola es muy, muy larga! El suelo está mojado y yo llevo todos los libros de MOCCIA, o sea SEIS en la mano. Al cabo de una hora llega mi querida amiga, llegaba tarde, muy tarde. Cuando faltaban 20 minutos para las 11h aparecen mi padre, mi primo y mi hermano para ayudarnos a mi y a mi amiga a que el sr. Moccia nos firme todos los libros.
A las 11h llega Federico Moccia, nos firma los libros y nos hacemos una foto con él, nos dan una gorra y también me firma dos puntos de libro. Al lado firmaba la escritora Gemma Lienas, llevaba yo dos de sus libros y no había nada de cola. Me los firma y me hago una foto con ella, muy rápido. Nos vamos de Portal de l'Àngel para ir a ver a Geronimo Stilton que le dedica tres libros a mi hermano.
A las 12.30h miro el horario y veo que Eloy Moreno está firmando en Casa del Llibre, vamos para allá, pero primero tengo que comprar su libro. Lo pido en la parada, 5 minutos más tarde me lo dan. Voy hacia la carpa donde estaba firmando, una pareja delante mío le piden que firme 3 o 4 libros... me espero y me firma el libro!
Entonces intentamos ir a ver a Mathias Malzieu, no lo conseguimos... llegamos a la carpa de Fnac y (siempre que voy yo son muy desorganizados) no entiendo ni por donde tengo que entrar ni donde empieza la cola. En definitiva, un desastre, nos vamos de ahí.
Unas cuantas horas después, a las 15.30h vamos a la Rambla a ver a la escritora Carolina Lozano, le pido si me puede firmar un punto de libro, me da una postal de Tahibse, me la dedica y también me firma el punto de libro.
Son casi las 16h y decidimos ir hacia Casa del Llibre a las 17h firman Albert Espinosa y Mathias Malzieu, a ver si esta vez conseguimos que nos firme el libro. Empezamos a hacer la cola a las 15.50h para el sr. Espinosa y hay bastante descontrol. Cuando son las 17h empieza a colarse gente, hasta gente mayor, una vergüenza. Intentamos y conseguimos que nos firme el libro y el "primeras páginas", también nos dan una camiseta (esta vez estamos solo mi querida amiga y yo, conseguimos una camiseta azul cada una).
Vamos a ver como está la cola del sr. Malzieu, un descontrol, todo lleno de gente y no hay ningún orden. Decidimos irnos a ver a la historiadora y escritora Assumpta Montellà que está en Rambla Catalunya. Cuando llegamos estaba hablando con un periodista de fórmula 1. Me dedica el libro y nos vamos a ver a la escritora Susana Vallejo, que este año ha ganado el Premio Edebé.
Susana Vallejo firmaba en la Rambla, vamos hacia allá, me firma el libro. Está un par de minutos escribiendo la dedicatoria y es bastante bonita. Me da unos cuantos puntos de libro y nos vamos.
Decido que ya he tenido bastante y abandono la idea de ir a ver a los escritores Jordi Cabré y Mathias Malzieu, los dejo para el año que viene! Durante todo el día veo escritores conocidos firmando y dedicando novelas, un día de Sant Jordi increíble.
A las 19.30h nos vamos hacia casa.  Me había llevado 14 de libros, me firmaron 12, me compré uno que me dedicaron, solo me faltaron 3!

Demà faré una entrada amb les fotografies que he fet a les dedicatòries dels llibres! Recordeu que penjaré un CONCURS!

Mañana haré una entrada con las fotos de las dedicatorias de todos los libros! Recordad que también empezará un CONCURSO!


Marta

5 comentaris:

 1. Hola, Marta,
  te escribo para darte las gracias por pasarte a verme y para que te firmase el libro!

  Espero que disfrutes con su lectura.

  Un gran abrazo!

  Eloy.

  ResponElimina
 2. Holaa!
  Veig que vas tenir un dia mogudet eh? jo igual;)

  Jo tinc pendent la cronica, pero al pas que vaig amb una mica de sort potser la penji abans de l'any que ve, ecar va per llarg (maleït batxillerat!!) u.u

  Jo si que vaig aconseguir la firma d'en Malzieu, pero no vaig tenir tanta sort amb l'Espinosa... Si que vas estar estona amb el Moccia no? No ja vaig anar-hi a la tarda i no em va agradar gens, em va firma a corre cuita i casi no mira la camara per la foto T.T

  Ahh, jo també vaig veure i em vaig fer foto amb l'Isma Prados i al Risto Mejide, son super majoos *.*

  en fi a veure si coincidim en alguna altra ocasió, un petó! :)

  Quina l´`astima que no ens veiessim, que ja tinc ganes de saber qui ets!!

  ResponElimina
 3. Hola!
  Doncs sí, dia mogut, però valia la pena. :) Sii viag arribar molt dora al Moccia perquè m'imaginava que passaria el que va passar, una cua molt molt llarga perquè signés... Pel matí va estar molt bé, firmava tot el que volguessis i somreia a les fotos. Jo estava al costat de la cua del Moccia per la tarda (era quan vaig anar a veure l'Espinosa) i em va semblar que ni s'aixecava per la foto i a sobre pot ser que us fessin passar el llibre cap endavant? I després us el tornessin signat? Molt millor pel matí.

  El Malzieu, vaig pensar en anar al següent lloc on signava però ja estava cansada i el vaig deixar! Qui et va signar a tu?

  A veure si ens veiem en alguna presentació! :)

  Un petó!

  ResponElimina
 4. Doncs a mi em van signar la Laura Gallego, l'Andreu Buenafuente, la Care Santos, el Federico Moccia, el Mathias Malzieu, el Blue Jeans, el Risto Mejide, el Jordi Sierra i Fabra, el Francesc Miralles, la Gemma Lienas i la Claudia Gray, que els meus pares em van comprar el quart llibre i van anar a que me'l firmés de sorpresa, i a més tinc foto amb l'Elisenda Roca i amb l'Isma Prados :) L'únic que em va faltar va ser l'Albert Espinosa, i si hagues tingut temps també hagués passat per la Susana Vallejo i per la Carolina Lozano, pero era impossible arribar a tots...

  Jo pel Moccia vaig arribar a les dues i pico de la tarda aprox., i la firma començava a les 4:30, vaig dinar a la cua i tot perque ni tan sols em mirés... Sí, li havies de donar el llibre als ajudants i aquest li passaven a ell, te'l signava i tel donven els nois, un descontrol total... Mai he sigut una ultra fan dels llibres d'aquest home, però despres d'això em vaig decepcionar tant que crec que no me'n compraré cap més d'ell :/

  un petó!

  ResponElimina
 5. WOW! Quants! Sí, realment és impossible arribar a tots en un sol dia! :S Haurien de fer una fira del llibre (a part de la fira del llibre en català que només hi ha escriptors catalans)!
  Dels que t'han signat m'hagués agradat anar a veure Jordi Sierra i Fabra i el Mathias Malzieu, però un altre any serà! :)

  Uff... doncs quin panorama amb el Moccia... jajaja A mi m'agrada i feia dos Sant Jordis que el volia anar a veure, però com segueixi treient segones i terceres parts de tot... em deixarà d'agradar!


  Ens llegim, petons! :)

  ResponElimina