divendres, 29 d’abril del 2011

Harry Potter 7.2

Hola! Ahir no viag poder pujar l'entrada que tenia pensada (un IMM) i avui blogger ha decidit que tampoc la podré pujar. Per tant, us deixo el tràiler de l'última pel·lícula de Harry Potter que s'estrenarà el 15 de juliol d'aquest any, Harry Potter i les relíquies de la mort. Com ja sabeu aquesta és l'última pel·lícula que es farà (en principi) del famós mag. Les pel·lícules estan basades en les aventures de Harry Potter escrites per J.K. Rowling i s'expliquen en un total de set llibres. De pel·lícules se n'han fet VUIT, l'adaptació cinematogràfica del seté llibre s'ha dividit en dues parts, i ja queda menys per veure el final de la saga als cines!

Hola! Ayer no pude subir la entrada que tenía pensada (un IMM) y hoy blogger ha decidido que no pueda subirla. Por lo tanto, os dejo el trailer de la última película de Harry Potter que se estrenará el 15 de julio de este año, Harry Potter y las reliquias de la muerte. Como ya sabéis esta es la última película que se hará sobre el joven y famoso mago. Las películas estan basadas en las aventuras de Harry Potter escritas por J.K. Rowling y se explican en un total de siete libros. De películas se han hecho OCHO, la adaptación cinematográfica del séptimo libro se ha dividido en dos partes, y ya queda menos para ver el final de la saga en cines!



Fins demà amb un IMM,
Hasta mañana con un IMM,


Marta

2 comentaris:

  1. Wau! quines ganes de veure-laaa! encara que fa peneta que s'acabi :( hi ha tota una generació que em hem crescut amb aquestes pelicules, i sobretot amb aquests llibres, ens fem grans i això s'acaba... u.u

    per cert una coseta que et volia comentar, com ho has fet per posar els blogs amics? Jo he fet un banner del blog, per si el vols posar ;) un petó!

    ResponElimina
  2. @Alba Sii!! Fa pena que s'acabi però ja tinc ganes de veure-la, la 7.1 em va agradar molt no com la 6...!

    Els blogs amics has d'anar a disseny - afegeix un gadget - llista de blogs, i pots posar que s'afegeixin tots els que segueixes, però crec que ho has d'anar actualitzant! :)
    Vale, posaré el banner quan sàpiga com, ara m'ho miro! (Per cert, com puc fer-ne un? No en tinc ni idea...)

    Un petó

    ResponElimina