dissabte, 2 d’abril del 2011

Més enllà - Renacer - Afterlife de Claudia Gray


Hola, ahir va sortir a la venda en castellà el quart i últim volum de la saga Mitjanit, Renacer (Més enllà en català) de Claudia Gray. Per als qui l'hem llegit en català, ens toca esperar uns quants dies més i no podrem devorar l'últim llibre fins aquest dimarts, que en principi totes les llibreries catalanes el tindran a la venta! (Esperem que no passi com sol passar i el tinguin).

L'editorial que s'encarrega de portar-nos aquest llibre és Estrella Polar, podem veure que la portada és diferent a la versió castellana, com ha estat tota la sèrie. Per segon cop he de dir que aquesta portada m'agrada més que la portada del llibre en castellà, com també crec que el títol és més similar a l'original! L'altre portada que era també més bonica va ser la Hourglass.


Hola, ayer salió a la venta Renacer, el cuarto y último libro de la saga Medianoche de Claudia Gray. Los que hemos leído la saga en catalán tenemos que esperar unos pocos días más, ya que Més enllà, (Más allá) como han titulado este último libro, sale el día 5 de abril en catalán. Espero que realmente el día 5 lo tengan en las librerías y no pase como suele pasar que no lo traen hasta un par de semanas más tarde.

La editorial encargada de traernos Renacer es Montena, bajo el sello editorial Ellas. La portada entre la edición catalana y la española vuelve a ser distinta, en esta ocasión y como también me pasó con Despedida, me gusta más la versión catalana. También creo que el título se ajusta más al original Afterlife!

I ja per acabar dir que el divendres 15 d'abril a les 19h, Claudia Gray presentarà l'últim llibre a la Fnac de L'Illa, si voleu anar-hi haurieu d'enviar un mail a eburgueno@rhm.es o trucar al 93 366 04 22, jo el que he fet ha estat enviar un mail, i he llegit en altres blocs que han tingut problemes amb el telèfon.

Y para acabar decir  que el viernes 15 de abril a las 19h, Claudia Gray presentará su última novela en Fnac de L'Illa, si queréis ir deberíais mandar un mail a eburgueno@rhm.es o llamar al 93 366 04 22, yo he enviado un mail, y por lo que he leído en otros blogs ha habido problemas con el teléfono.



 I fins l'entrada de demà! Passeu un bon dia! :)

Y hasta mañana, pasad un buen día! :)


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada