dissabte, 9 d’abril del 2011

The Vampire Diaries

Hola, dijous passat després d'una aturada en la temporada de més d'un mes, va tornar la sèrie The Vampire Diaries (Diaris de Vampirs), a emetre's a EEUU. Mitjançant un d'aquests webs, vam poder veure el capítol 17 "Know Thy Enemy"de la segona temporada, que va ser tant intens com tots els de la temporada.

Hola, el jueves pasado después de más de un mes de parada, volvieron a emitir la serie The Vampire Diaries (Crónicas Vampíricas) en USA. Ayer lo colgaron en una de estas webs, y pudimos ver el capítulo 17 "Know Thy Enemy" de la segunda temporada que fue tan intenso como todo lo que llevamos de temporada.

La sèrie està inspirada en la Saga The Vampire Diaries de Lisa Jane Smith, però personalment, els llibres no em van agradar gens. Trobo que la sèrie ha partit d'un bon argument i un plantejament inicial interessant com eren els llibres, però que hi han donat tombs molt més emocionant. És estrany que ho digui perquè normalment és a la inversa però The Vampire Diaries és una sèrie que supera amb diferència els llibres en els quals està inspirada.

La serie está inspirada en la Saga The Vampire Diaries de Lisa Jane Smith, pero personalmente los libros no me gustaron nada. Creo que la serie parte de un buen argumento y un planteamiento inicial muy interesante basado claramente en los libros, pero la serie ha sabido darle giros mucho más emocionantes. Es extraño que diga lo que diré porque normalmente es al revés, pero la serie The Vampire Diaries es una serie que supera con creces los libros en la cual está inspirada.

Els llibres en català van sortir a la venda l'octubre passat per l'editorial Bromera i se n'han editat els tres pirmers Despertar, Conflicte i Fúria. En castellà van sortir l'any 2008 per l'editorial Destino, i de moment han estat editats sis, tots els que de moment es troben a EEUU. En castellà es troben també els quatre primers en format de butxaca.

Los libros en castellano salieron el año 2008 editados por la editorial Destino, de momento han salido seis, los mismos que en USA. En castellano se encuentran los cuatro primeros en formato de bolsillo. En catalán salieron los tres primeros a la venta el octubre pasado editados por la editorial Bromera.

See you later,

Marta

2 comentaris:

  1. Per casualitat no saps on la puc baixar en català? He probat a la pag: http://www.mecanoscrit.cat però els link de la primera temporada son malament.

    Petons :)

    ResponElimina
  2. @Laura doncs no, no ho sé... Jo estic veient la tercera temporada en anglès a www.seriesyonkis.com o www.seriesdanko.com els tenen en castellà per si et serveix!
    Petons

    ResponElimina