dilluns, 4 d’abril del 2011

Mamma Mia!

Hola, ahir vaig poder anar a veure el musical Mamma Mia! Com vaig dir el primer dia, faré una categoria dedicada als espectacles més coneguts que es fan. Començaré per tant parlant d'aquest musical que és número 1 a tot el món. Aquest any Mamma Mia! després de set temporades farà una gira per Espanya. 


Hola, ayer pude ir a ver el musical Mamma Mia! Como dije el día que abrí el blog tengo pensado hacer una sección dedicada a espectáculos importantes que vaya viendo o simplemente que sepa que se hacen. Empezaré entonces hablando de Mamma Mia! el musical que triunfa en todo el mundo y es número 1. Este año Mamma Mia! después de siete temporadas emprende una gira por España.

Què dir d'aquest musical a part del que ja s'ha dit un milió de vegades?  Mamma Mia! no deixa ningú, ningú indiferent. És un espectacle per a tota la família, és un espectacle per passar-ho bé. Riure veient Mamma Mia! és innevitable! La gent canta, fins i tot n'hi ha que balla. Crec que realment val la pena anar-lo a veure, i tothom l'hauria d'anar a veure un cop a la vida.

Que decir de este musical a parte de lo que ya se ha dicho de él un millón de veces? Mamma Mia! es un musical que no deja a nadie indiferente. Es un espectáculo para toda la familia, es un espectáculo para pasarlo bien. Reír mientras lo ves es inevitable, la gente canta y algunos hasta bailan. Creo sinceramente que es un espectáculo que vale la pena, todo el mundo debería ir a ver Mamma Mia! al menos una vez en su vida.

Mamma Mia! és un musical que utilitza les cançons d'ABBA, se'n va fer una pel·lícula l'any 2008 protagonitzada per Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard i l'aquest any oscaritzat Collin Firth. El musical és molt més divertit que la pel·lícula. 
L'únic defecte que hi vaig trobar va ser el fet que les cançons eren en castellà, no en anglès com són les originals i havien canviat el nom dels tres possibles pares de Sophie per Javier, Bruno i Sam.


Mamma Mia! es un musical que utiliza las canciones de ABBA. Se hizo una película el año 2008 protagonizada por Meryl Streep, Amanda Seyfried, Pierce Brosnan, Stellan Skarsgard y el este año oscarizado Collin Firth. El musical es mucho más divertido que la película.
El único defecto que encontré fue que las canciones eran en castellano, no en inglés como son las originales y habían cambiado los nombres de los tres posibles padres de Sophie, en esta versión se llaman Javier, Bruno y Sam.

Els papers principals, Sophie i Donna, van ser interpretats per Georgina Llauradó i Mone respectivament. 

Los papeles principales, Sophie y Donna, fueron interpretados por Georgina Llauradó y Mone respectivamente. 

Així que ja ho sabeu, si voleu comprar una entrada per la gira d'aquest any de Mamma Mia! només heu de fer un clic aquí. I per acabar us deixo un tràiler del musical.

Así que ya sabéis, si queréis comprar una entrada para la gira de este año de Mamma Mia! solo debéis seguir este enlace. Y para acabar os dejo un trailer del musical.


Marta




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada