dimarts, 5 d’abril del 2011

Today Afterlife - Claudia Gray

Avui, per fi surt a la venta en català Més enllà de Claudia Gray, en castellà va sortir el passat divendres dia 1, i per tant molts de vosaltres probablement ja l'heu llegit! Els que els tenim en català avui ja podem passar per la llibreria més propera i mirar si tenen el final de la Saga Mitjanit.


Hola, hoy por fin ya sale a la venda Més enllà (Renacer en catalán) de Claudia Gray, en castellano salió el viernes pasado, y probablemente muchos de vosotros ya lo habéis leído! Los que tenemos los otros libros en catalán hoy ya podemos pasarnos por la librería más cercana para ver si les ha llegado el final de la Saga Medianoche.


A continuació us deixo la fitxa que donen les editorials sobre el llibre, en català i castellà. I recordar que els títols dels llibres precessors a Més enllà en català són Mitjanit, Addicció i Compte enrere.





A continuación os dejo la ficha que dan las editoriales sobre el libro, en catalán y en castellano. Y recordar que los títulos que preceden Renacer son Medianoche, Adicción y Despedida.

    


Fitxa de Més enllà
Editorial: Estrella Polar
Col·lecció: L'Illa del Temps
Pàgines: 352
Preu: 13.95€
ISBN 978-84-9932-381-7
Sinopsis:
-Tot anirà bé, Lucas -vaig pensar tot desitjant que em pogués sentir passada la línia que separava aquest món del de més enllà. No estava a punt de traspassar-la i tornar cap a mi?-. Estem morts, però encara podem estar junts. Això és l’únic que importa. Som més forts que la mort. Ara ja no hi haurà res que es pugui interposar entre nosaltres. No caldrà que ens separem mai, tu i jo.
Una lluita entre fantasmes i vampirs s’apropa, i en Lucas i la Bianca s’han d’enfrontar a una nova realitat. Sempre han superat tots els obstacles que la vida els havia posat, però podran fer el mateix ara que són morts.

Ficha de Renacer
Editorial: Montena
Sello: Ellas
Páginas: 384
Precio: 13.95€
Ebook: 9.95€
ISBN 9788484417156
Sinopsis: 
Bianca y Lucas se creían inseparables, pero su amor deberá superar la más difícil de todas las pruebas...

La peor pesadilla de Lucas se ha hecho realidad: es un vampiro. Se siente traicionado, rabioso y perdido a la vez; lo único que le mantiene cuerdo es su amor por Bianca. Pero ella tampoco lo tiene fácil; debe hacer frente a su nueva vida de fantasma y no puede ayudarlo tanto como querría.

Por esto, cuando la Cruz Negra se cruza de nuevo en su camino, deciden volver a la protección de los muros de Medianoche y, de paso, investigar el porqué de la lucha entre vampiros y fantasmas. Sin embargo, Lucas no mejora... Y, entonces, Bianca decide poner fin a su sufrimiento aunque para ello deba arriesgarlo absolutamente todo.

Espero que us sigui d'interés la informació!

Espero que os sea de interés la información! 


Marta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada