diumenge, 17 d’abril del 2011

Fotos presentació/n Claudia Gray Barcelona

Hola! Ahir mentre buscava cròniques de la presentació de Claudia Gray vaig veure que l'editorial havia penjat les fotografies que van fer. Quina va ser la meva sorpresa al veure que surto en unes quantes! A continuació us deixo les fotografies on surto que es van fer i així veieu la quantitat de gent que hi havia.


Hola! Ayer mientras buscaba crónicas de la presentación de Claudia Gray vi que la editorial había colgado las fotografías que hicieron durante el evento. Cual fue mi sorpresa al ver que salgo en unas cuantas! A continuación os dejo las fotografías donde salgo y así podéis ver mejor la cantidad de gente
 que había.










Fins després/ Hasta luego!


Marta
Imatges extretes de/Imágenes extraídas de FantasyMundo.   

2 comentaris:

  1. Holaa! T'he contestat al meu blog, però també et contesto aquí!
    Quina gracia que ho posis en català i en castellà, encara que et deu portar molta feina no??
    Com he dit al meu blog, jo també estava a Reckless, i em fa molta gràcia que m'hagis reconegut! :D Jo també vull saber qui ets!!

    Aniràs a alguna firma de Sant Jordi? Estaran la Claudia Gray, el Federico Moccia, la Laura Gallego i molts altres! (si t'interessa tinc la llista al meu blog :P)

    Et segeuixo i ja m'aniré passant! Un petunet :D

    ResponElimina
  2. Jajaja, bueno una mica més de feina sí, però em sabia greu no escriure res en català. Hi ha molt pocs blogs en català i moltíssims en castellà així que vaig decidir escriure en les dues llengües!
    A mi també em va fer gràcia veure't a la presentació de Més enllà, a Reckless estaves just davant meu, a Més enllà també!

    Sí, per Sant Jordi em passaré el dia per Barcelona, vull veure uns 10 escriptors no sé si tindré temps! Si et veig et saludo :)

    En quant sàpiga com enllaçar blogs... T'enllaço!
    Ens llegim, un petó!

    ResponElimina